Airconditioning

Snel & Co wil dat u comfortabel woont, leeft en werkt. Daarom staan we dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend. We doen dat met snelle en vakkundige service, met een supersnelle storingsdienst, met deskundig advies. We zijn een vakbekwaam, professioneel en gecertificeerd installatiebedrijf, maar we zijn ook zoals een van onze klanten het omschreef – “de goede vriend waar je even binnenloopt voor klusadvies”.

We zijn sinds 1978 een vertrouwd adres voor onderhoud aan en verkoop van cv-installaties in Oosterhout en daarbuiten.

AIRCONDITIONER KOPEN

Een airconditioner is ontworpen om een aangenaam leefklimaat te creëren in uw woning ongeacht het seizoen. U kunt met een airconditioner lucht koelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren. Maar hoe weet je welke airconditioning je het beste kunt kopen?

Het is raadzaam bij de aanschaf van een airconditioning van te voren te weten te komen of u enkel wilt koelen of eventueel ook verwarmen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en deze met elkaar vergelijken. De plek waar de airco geïnstalleerd wordt speelt hierbij tevens een grote rol. Denk bij deze keuze vooral ook aan de buren en het eventuele geluidsoverlast wat een buitenunit kan veroorzaken.

Advies

Airconditioning zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen; zichtbaar of uit het zicht ingebouwd. Voor elke ruimte en wens is er wel een model beschikbaar. Tevens moet er rekening gehouden worden met de mate waarin het huis geïsoleerd is, of er wel of niet dubbele beglazing aanwezig is en hoe de zon staat ten opzichte van de ruimte. Al deze facturen spelen een rol bij het selecteren van het ideale systeem. Uiteraard is uw wens hierin tevens van groot belang.

Om tot het juiste advies te komen bent u bij Snel&Co aan het juiste adres. Snel&Co is de gecertificeerde koel installateur uit de regio Noord-Brabant. Door STEK-koeltechniek certificering bent u garant van een vakkundige monteur, het juiste advies en uiteindelijk het beste resultaat voor uw woonsituatie.