ONDERHOUD

Geen omkijken naar het onderhoud van uw cv-installatie! Uw comfort is voor ons een belangrijke drijfveer. We willen niets liever dan dat u zorgeloos geniet van warm en koud water en van warmte of koeling in uw huis of bedrijf. Om dat te garanderen is goed en regelmatig onderhoud van uw installaties vereist.

Goed onderhoud = langere levensduur
Goed onderhoud kan de levensduur van uw installatie verlengen met enkele jaren. U vermindert tevens de kans op uitstoot van koolmonoxide. Bovendien zorgt goed onderhoud voor een hoger rendement en minder gasverbruik. Dat is gunstig voor uw portemonnee en voor het milieu. Onderhoud is dus veilig, zeker en voordelig!

Zo sluit u snel een Snel & Co-onderhoudscontract

  • Kies uw toepasselijke abonnement
  • Klik op aanvragen
  • Vul de gevraagde velden volledig in
  • Noteer het merk en type van uw cv-ketel
  • Klik op indienen

U ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van uw Snel & Co-onderhoudscontract. Vanaf dat moment heeft u de zekerheid van onderhoud, inspectie en reiniging van uw cv-installatie door de beste vakmensen in uw regio! Vanaf dit moment kunt u ook gebruikmaken van de Snel & Co-storingsdienst.

Zo werken onze Snel & Co-onderhoudscontracten

  1. Jaarlijks ontvangt u van Snel & Co een uitnodiging per e-mail voor het periodieke onderhoud aan uw cv-ketel.
    2. Op de afgesproken datum en tijd voert onze Snel & Co-monteur het onderhoud uit.
    3. Mocht de datum of het tijdstip u niet schikken dan kunt u altijd contact met ons opnemen om uw afspraak te verzetten.

Uw installatie is weer klaar voor een jaar zorgeloos comfort. Onderstaand vind u onze drie soorten onderhoudscontracten.

Stel uw vraag onze klantenservice

Voor een telefonische afspraak of het melden van een storing

Bel ons — 0162 43 21 09