Nieuwe CV-Ketel of onderhoud nodig?

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7
Storing meldenDirect contact

Snel & Co wil dat u comfortabel woont, leeft en werkt. Daarom staan we dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend. We doen dat met snelle en vakkundige service, met een supersnelle storingsdienst en deskundig advies. We zijn een vakbekwaam, professioneel en gecertificeerd installatiebedrijf, maar we zijn ook zoals een van onze klanten het omschreef – “de goede vriend waar je even binnenloopt voor klusadvies”.

We zijn sinds 1978 een vertrouwd adres voor onderhoud aan en verkoop van
cv-installaties in Oosterhout en daarbuiten.

Bel direct met onze storingsdienst

Een storing aan uw cv-installatie of lekkage aan uw sanitair komt altijd ongelegen. U wilt liefst direct geholpen worden zodat het ongemak zo kort mogelijk duurt.

Bel met onze Snel&Co-storingsdienst oem uw storing aan ons door te geven. De Monteur zal u op korte termijn terugbellen om de storing te bespreken.

 

Onderhoud? U heeft er geen omkijken naar!

Zorgeloos genieten van warm / koud water en van warmte of koeling in uw huis of bedrijf. Het is bijna vanzelfsprekend.

Met onze onderhoudscontracten heeft u geen omkijken naar het onderhoud van uw installatie. We maken een afspraak op een moment dat het u uitkomt. Vul direct uw contract in.

Kijk ook eens in onze cv-ketelshop

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Dan is de keuze enorm. Maar welke ketel past het beste bij uw situatie en bij uw portemonnee?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op maat adviseren. U koopt of huurt de juiste ketel voor de scherpste prijs. Kijk in onze cv-ketelshop of maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze monteurs.

CV-KETELSHOP

Bekijk ons aanbod CV-Ketels, vaste lage prijzen!
 
ShopContact

DIENSTEN

CV-Ketels

U zoekt een cv-ketel die past bij uw situatie en uw budget. Goed advies is van groot belang om de juiste keuze te kunnen maken. Wij zijn OK CV installateur. Door dit kwaliteitslabel (overheid en de installatiebranche), bent u verzekerd van het beste advies en daardoor van de beste ketel. Bekijk in onze CV-Ketelshop een deel van ons assortiment.

Naast ketels bieden wij tevens onderhoud aan. éénmalig of jaarlijks komt er een monteur bij u langs om de ketel te controleren op verschillende onderdelen. Tevens kunt u 24/7 gebruik maken van onze Snel&Co-storingsdienst waarbij de storing binnen 12uur verholpen zal worden. 

Met onze onderhoudscontracten heeft u geen omkijken naar het onderhoud

van uw installatie.

Radiatoren

U wilt uw huis of bedrijf verwarmen met radiatoren met een hoog rendement en daarnaast de uitstraling hebben die passen bij uw interieur. Loop gerust eens bij ons kantoor binnen op het Goorke nr1 voor advies.

Sanitair

U wilt een toilet, douche of bad plaatsen of er moeten leidingen aangelegd worden voor uw nieuwe keuken. Snel & Co verzorgt alle sanitairwerkzaamheden snel, goed en netjes.

Vloerverwarming

U wilt vloerverwarming aanleggen in uw nieuwe of uw bestaande woning of bedrijf. Naast het juiste advies verzorgen wij ook de complete aanleg en installatie.

OVER ONS

Phil Jansen

Eigenaar, All-Round specialist.

Jolijn Solter

Office manager, Administratief
medewerker

Tahsin Sahin

Service Technicus, Energie service specialist.

Wesley Flohr

Onderhoudsmonteur

Warmtepomp

Een warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, uit ventilatielucht of de bodem. Deze warmte zet de warmtepomp met een zeer hoog rendement om in bruikbare warmte van een hogere temperatuur voor cv-verwarming van je huis of verwarming van warm water. Dat maakt een warmtepomp dan ook een zeer duurzaam alternatief voor het verwarmen van je huis met gas. Niet voor niets wint de warmtepomp steeds meer aan populariteit. 

CONTACT

7 + 4 =