In memoriam

Robert Jansen, oprichter van onze firma in 1978

Over ons

Snel & Co wil dat u comfortabel woont, leeft en werkt. Daarom staan we dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend. We doen dat met snelle en vakkundige service, met een supersnelle storingsdienst, met deskundig advies. We zijn een vakbekwaam, professioneel en gecertificeerd installatiebedrijf, maar we zijn ook zoals een van onze klanten het omschreef – “de goede vriend waar je even binnenloopt voor klusadvies”.

We zijn sinds 1978 een vertrouwd adres voor onderhoud aan en verkoop van cv-installaties in Oosterhout en daarbuiten.

Onze keurmerken

SBB erkend leerbedrijf

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB geeft studenten de beste praktijkopleiding met perspectief op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de best gekwalificeerde vakmensen. Erkende bedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, levert Snel&Co als erkend leerbedrijf een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Techniek Nederland
Techniek Nederland is de ondernemingsvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. Techniek Nederland vertegenwoordigd ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis. 

Abel&co

Met ruim 240 aangesloten installatiebedrijven is Abel&co een ijzersterk netwerk van kwaliteitsinstallateurs voor de woon- en werkomgeving in Nederland. Het begon allemaal in 1994. De geschiedenis van Abel&co strekt zich uit over 6 perioden: dit zijn de 6 mijlpalen in onze geschiedenis. 

InstallQ
Veilige installaties van goede kwaliteit: dat is het doel van de onafhankelijke stichting InstallQ. Dat doet InstallQ met kwaliteitsregelingen. Hiermee bewaakt InstallQ de installaties waar Nederland dagelijks gebruik van maakt. 

Om haar doel te bereiken, ontwikkelt en beheert InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen voor de totale installatiesector. Zij erkennen installatiebedrijven in informeren over certificaten. Daarbij accrediteert InstallQ examens, opleidingen en bijscholing aan installatietechniek. 

Maak kennis met ons team

‘Hoe kan ik u het beste helpen?’ Dat is de instelling waarmee we bij Snel&Co voor u klaar staan. Als u onze showroom bezoekt, als onze monteurs een storing komen verhelpen of als u advies vraagt over een cv-ketel: we willen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk allroundspecialisten met elk hun specialisaties. Ze zijn up-to-date opgeleid en hebben ruime kennis en ervaring van de markt. Door de nauwe samenwerking met leveranciers van cv-ketel, zonnepanelen, sanitair en andere installaties en materialen, zijn we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze hebben alle benodigde opleidingen, diploma’s en certificaten. Het zijn servicegerichte vakmensen.

Phil

Eigenaar

Jolijn

Office manager

Kyara

Administratief medewerker

Tahsin

All round monteur

Hasan

Monteur

Robert

Onderhoudsmonteur

Nick

All round monteur

Abdulah

Monteur

Rashenne

Hulpmonteur

100% klanttevredenheid

Snel & Co is betrouwbaar en streeft naar 100% klanttevredenheid.

Vakmanschap

Onze monteurs en technische specialisten hebben volop kennis en ervaring in installatietechniek.

24/7 bereikbaar

Storing op één van uw installaties? Wij zijn altijd bereikbaar voor u, zelfs in het weekend.

k

Onderhoudscontracten

Verzeker uzelf van een aangename woonruimte en sluit bij Snel & Co een contract af voor jaarlijks onderhoud.

Materiaal en onderdelen

Snel & Co werkt met hoogwaardige producten en materialen en hebben alle onderdelen van grote merken op voorraad.

Installatietechniek totaal

Het hele jaar door biedt Snel & Co hoogwaardige service en zijn wij het adres voor warmte, ventilatie, airconditioning en energie.