Over ons

Snel & Co wil dat u comfortabel woont, leeft en werkt. Daarom staan we dag en nacht voor u klaar, ook in het weekend. We doen dat met snelle en vakkundige service, met een supersnelle storingsdienst, met deskundig advies. We zijn een vakbekwaam, professioneel en gecertificeerd installatiebedrijf, maar we zijn ook zoals een van onze klanten het omschreef – “de goede vriend waar je even binnenloopt voor klusadvies”.

We zijn sinds 1978 een vertrouwd adres voor onderhoud aan en verkoop van cv-installaties in Oosterhout en daarbuiten.

Bespaarinstallateur
Snel&Co is een Bespaarinstallateur. Een Bespaarinstallateur is een bijzondere installateur. Vanwege z’n praktische adviezen over energiebesparing en duurzame energie. En vanwege zijn grote kennis én aanbod van innovatieve Bespaarproducten. De Bespaarinstallateur is dan ook de specialist bij uitstek om uw energierekening klein te krijgen. We bieden slimme en duurzame oplossingen die goed zijn voor het milieu en uw portemonnee. Zonder te besparen op uw comfort. Als bespaarinstallateur bieden we slimme en voordelige energie-oplossingen die gebruikmaken van duurzame energiebronnen. Aardwarmte, windenergie en zonne-energie worden omgezet in stroom of warmte voor uw woning. Met een HRe ketel, warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen bespaart u al gauw honderden euro’s per jaar.

OK CV
OK CV is het label voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is de monteur die het ketelonderhoud bij u thuis uitvoert. Uiteraard is hij hiervoor gediplomeerd. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant

GASNed
Een nieuwe CV-ketel? Jaarlijks onderhoud zorgvuldig laten uitvoeren? Of andere werkzaamheden die thuis horen bij de gespecialiseerde installateur? Dan bent u bij de GasNed-installateur aan het juiste adres. GasNed is namelijk een ijzersterke organisatie met meer dan 200 installatiebedrijven in heel Nederland. GasNed kwaliteitsinstallateurs hebben kennis van zaken, uitstekende service én voordelige tarieven.

Als GasNed-installateur biedt Snel&Co praktische service-abonnementen voor verantwoord onderhoud. En bijzondere huur- of leasemogelijkheden die de aanschaf van bijvoorbeeld een CV-ketel een stuk makkelijker maken. Uw GasNed-installateur is niet alleen specialist op het gebied van verwarming, warm water en airconditioning. Maar ook een echte totaal-installateur die thuis is in:

Elektra, Dakbedekking, Sanitair, Airco en Luchtbehandeling, Koper, lood en zinkwerkzaamheden, Rioleringswerk

Onze keurmerken

Sinds 1978 is Snel&Co lid van branchevereniging UNETO-VNI. Daarnaast zijn we erkend KvINL-bedrijf (Kwaliteit voor Installaties Nederland). KvINL is een fusie van KBI (KwaliteitsBorging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven).

We hebben verschillende keurmerken en certificaten:

SBB erkend leerbedrijf
Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB geeft studenten de beste praktijkopleiding met perspectief op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de best gekwalificeerde vakmensen. Erkende bedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, levert Snel&Co als erkend leerbedrijf een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Maak kennis met ons team

‘Hoe kan ik u het beste helpen?’ Dat is de instelling waarmee we bij Snel&Co voor u klaar staan. Als u onze showroom bezoekt, als onze monteurs een storing komen verhelpen of als u advies vraagt over een cv-ketel: we willen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt.

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk allroundspecialisten met elk hun specialisaties. Ze zijn up-to-date opgeleid en hebben ruime kennis en ervaring van de markt. Door de nauwe samenwerking met leveranciers van cv-ketel, zonnepanelen, sanitair en andere installaties en materialen, zijn we steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze hebben alle benodigde opleidingen, diploma’s en certificaten. Het zijn servicegerichte vakmensen.

Phil Jansen

Eigenaar
All-Round specialist.

Jolijn Solter

Office manager
Administratief medewerker

Daan Vermeulen

Functie titel
Functie titel

Tahsin Sahin

Service Technicus
Energie service specialist.

Wesley Flohr

Onderhoudsmonteur
Functie titel

Naam

Functie titel
Functie titel