STORINGEN

Een lekkage of uitval van uw verwarming, een storing komt altijd ongelegen. In zo’n geval belt u direct met de Snel&Co-storingsdienst. U krijgt een monteur aan de lijn met verstand van zaken. U vertelt wat er aan de hand is en de monteur maakt met u een afspraak om de storing te verhelpen. Afhankelijk van de aard van de storing komt de monteur direct of hij maakt met u een afspraak. In ieder geval staat er binnen 12 uur een van onze monteurs bij u voor de deur, ook op zondag! Zo duurt het ongemak voor u zo kort mogelijk.

Zo werkt onze Snel&Co-storingsdienst:

  1. Bel onze Snel&Co-storingsdienst 0162 – 43 21 09.
  2. Bespreek de storing met de monteur en maak een afspraak.
  3. Meestal direct, maar in ieder geval binnen 12 uur, wordt de storing aangepakt. Ook op zondag. U kunt onze Snel&Co-storingsdienst dag- en nacht bellen voor storingen aan uw cv-installatie, gas- en waterleiding en/of voor lekkages aan leidingen.

Tarief

Als u een Snel&Co-onderhoudscontract heeft, betaalt u voor het verhelpen van storingen slechts het arbeidsloon en de materiaalkosten.

Ook als u geen Snel&Co-onderhoudscontract heeft, kunt u gebruikmaken van de Snel&Co-storingsdienst. U betaalt dan materiaalkosten, arbeidsloon en buiten kantoortijden een toeslag. We proberen ook binnen 12 uur bij u te zijn, maar onze klanten met een onderhoudscontract worden uiteraard eerst geholpen.